Nieuwsbrief juni 2023

Graag brengen wij u op de hoogte van de laatste stand van zaken in 'Het Buyten'. De afgelopen weken hebben er wederom ontwikkelingen plaatsgevonden binnen het project en daar vertellen wij u graag meer over in deze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief het Buyten Wijthmen nieuwbouw
Nieuwsbrief Het Buyten Wijthmen - juni 2023
 
[BESTE]

Aankondiging 'Start Verkoop' fase 1 van Het Buyten in Wijthmen
Het is zo ver! De datum voor de start verkoop van fase 1 van ‘Het Buyten’ in Wijthmen is gekozen.

Donderdag 29 juni zal van 19.00 uur tot 21.00 uur de fysieke start verkoop plaatsvinden bij ‘De Mol’ in Wijthmen.

Vanwege de grote belangstelling voor dit project, dient u zich aan te melden als u verwacht aanwezig te zijn op donderdag 29 juni. Klik op onderstaande link om u aan te melden:

KOMT U 29 JUNI NAAR DE MOL? KLIK HIER!

We laten u graag alvast wat sfeer proeven van het mooie project door onderstaande sneak preview met u te delen:

Fysieke start verkoop fase 1:
Bij de fysieke start verkoop op donderdag 29 juni van 19.00 uur tot 21.00 uur zal de brochure en prijslijst uitgedeeld worden van de woningen die binnen de 1e fase vallen van het project. Dit betreft de bouwnummers 1 t/m 56 van het in totaal 117 woningen tellende nieuwbouwplan. Tijdens deze avond is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan de ontwikkelaars van Loostad Vastgoedontwikkeling en Kreator. Ook de makelaars en hypotheekadviseurs van de Woonfabriek staan deze avond voor u klaar om uw specifieke vragen te beantwoorden.
We willen u vragen om 'waar mogelijk' met de fiets naar De Mol te komen, vanwege beperkte parkeermogelijkheden. Let op! Parkeren op de plekken voor de vrachtwagens is NIET toegestaan.
De inschrijfperiode voor dit project loopt van donderdag 29 juni 19.00 uur tot en met donderdag 6 juli 23.59 uur. Mocht u na de sluitingsdatum inschrijven, dan komt u automatisch op de reservelijst te staan. Let op! Snelheid van de inschrijving maakt niet uit. U kunt dus thuis rustig de tijd nemen om de verkoopdocumentatie door te nemen en een weloverwogen keuze te maken voor uw favoriete bouwnummers.

Inschrijfprocedure en toewijzing:
Vanaf donderdag 29 juni 19.00 uur zal ook alle verkoopdocumentatie te downloaden zijn op de website www.hetbuyten.nl.
Het inschrijven voor een woning zal geheel digitaal gebeuren middels een digitaal inschrijfformulier dat klaar staat in uw account. Bij het inschrijven voor de nieuwsbrief heeft u dit account aangemaakt. In de komende nieuwsbrieven zal er meer toelichting gegeven worden over de inschrijfprocedure.

De toewijzing zal op vrijdag 7 juli plaatsvinden door middel van een digitale matchmaker. Dit is een systeem dat alle online inschrijfformulieren verzameld en met één druk op de knop de beste match maakt tussen de inschrijvingen en de bouwnummers. Hierbij houdt de matchmaker rekening met uw voorkeur voor bouwnummers en zal geprobeerd worden om zoveel mogelijk mensen hun 1e keuze toe te wijzen. Zijn er meerdere inschrijvingen met een 1e voorkeur voor hetzelfde bouwnummer, dan zal de digitale matchmaker random een kandidaat kiezen. In totaal kunt u een top 10 aan voorkeuren voor bouwnummers doorgeven. Let op! De woning die u op nummer 1 zet is de woning die u het liefst zou willen.

Vogelvlucht volledig plangebied:

Levensloopbestendige woningen:
Het plan bestaat uit een prachtige variatie aan woningen, waarvan een aantal woningen een bad- en slaapkamer op de begane grond hebben. Ook wel levensloopbestendige woningen genaamd. Een aantal woningen hebben twee extra slaapkamers en een 2e badkamer op de 1e verdieping.
Bent u van plan om binnen Wijthmen te verhuizen en laat u hierbij een woning in Wijthmen achter? Dan krijgt u alleen bij een levensloopbestendige woning voorrang bij de toewijzing om de doorstroming binnen het dorp te bevorderen. Woont u niet in Wijthmen, maar wilt u wel in aanmerking komen voor een levensloopbestendige woning? Schrijf u dan vooral ook in, want er is genoeg aanbod!

Specials:
In Het Buyten van Wijthmen woon je aan groene, dorpse straatjes. In eigentijdse energiezuinige woningen, die qua architectuur onderscheidend zijn van traditionele nieuwbouwwijken in Zwolle en omgeving. Drie architectenbureaus werkten nauw samen en ontwierpen elk hun eigen woningen. Dat zorgt voor heel veel diversiteit, bijna geen woning is hetzelfde, terwijl alle woningen toch familie van elkaar zijn. Als extra komen er in Het Buyten een aantal zeer bijzondere woningen die je vroeger ook zag in een traditioneel dorp, ook wel de ‘specials’ genoemd. Een aantal voorbeelden hiervan in de 1e fase zijn: een smederij, een coöperatie en een kapschuur. Al met al wordt er een gezellige dorpse sfeer neergezet in dit plan. Op onderstaande afbeelding is alvast een voorproefje van 'De Smederij' (links) te zien.

Prijzen:
Om u alvast een indruk te geven van de prijzen in 'Het Buyten' communiceren wij alvast prijsranges.

De tussenwoningen in fase 1 hebben een prijs vanaf circa: €305.000,- (V.O.N.)
De hoekwoningen in fase 1 hebben een prijs vanaf circa: €382.000,- (V.O.N.)
De prijsrange van de twee-onder-een-kapwoningen circa: €615.000 - €650.000,- (V.O.N.)
De prijsrange van de vrijstaande woningen circa: €700.000 - €850.000,- (V.O.N.)

Contact:
Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, dan kunt u contact opnemen met Danique Haarman. Haar mailadres is: dhaarman@loostad.nl

 

Met hartelijke groet,
Team Het Buyten van Zwolle

Volg Het Buyten van Zwolle ook op Facebook!

 
 

Contactinformatie
Loostad Vastgoedontwikkeling
Danique Haarman
T: 055 368 3800
E: dhaarman@loostad.nl

 

Wenst u geen e-mails van deze afzender te ontvangen? [UITSCHRIJVEN] 

NOG ENKELE WONINGEN BESCHIKBAAR!

In Fase 1 van Het Buyten zijn nog enkele woningen beschikbaar! 

Bekijk het aanbod

Laatste nieuws

21-11-2023

Zoals in de vorige nieuwsbrief al is aangekondigd, is er een extra woningtype (vrijstaand) ontworpen...

14-11-2023

In deze nieuwsbrief praten we u graag bij over de laatste stand van zaken in ‘Het Buyten’ van...

26-06-2023

Graag brengen wij u op de hoogte van de laatste stand van zaken in 'Het Buyten'. De afgelopen weken...