Veelgestelde vragen

Welke informatie wil jij graag weten? De antwoorden over het Buyten vind je hieronder.

Wanneer start de verkoop van het Buyten?

De verkoop van Fase 1 is gestart. Inmiddels is een groot deel van de woningen verkocht. Maar niet getreurd, er zijn nog enkele woningen beschikbaar! Bekijk het aanbod en schrijf je in.

Hoe kom ik in aanmerking voor een huurwoning in het plan?

De toewijzing van de huurwoningen zal door de eigenaar van de huurwoningen worden opgetuigd. Op dit moment zijn we nog met verschillende partijen in gesprek.

Wie is de makelaar van dit project?

Wie is de aannemer van dit project?

Voor fase 1 is dit Bouwmaatschappij Ufkes Apeldoorn onderdeel van VolkerWessels

Krijgen inwoners van Wijthmen voorrang bij de toewijzing van de nieuwbouwwoningen?

Bent u van plan om binnen Wijthmen te verhuizen en laat u hierbij een woning in Wijthmen achter? Dan krijgt u alleen bij een levensloopbestendige woning voorrang bij de toewijzing om de doorstroming binnen het dorp te bevorderen. Woont u niet in Wijthmen, maar wilt u wel in aanmerking komen voor een levensloopbestendige woning? Schrijf u dan vooral ook in, want er is genoeg aanbod!

Hoe ziet het verkoopproces van dit project eruit?

Fysieke start verkoop fase 1:
Bij de fysieke start verkoop op donderdag 29 juni van 19.00 uur tot 21.00 uur zal de brochure en prijslijst uitgedeeld worden van de woningen die binnen de 1e fase vallen van het project. Dit betreft de bouwnummers 1 t/m 56 van het in totaal 117 woningen tellende nieuwbouwplan. Tijdens deze avond is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan de ontwikkelaars van Loostad Vastgoedontwikkeling en Kreator. Ook de makelaars en hypotheekadviseurs van de Woonfabriek staan deze avond voor u klaar om uw specifieke vragen te beantwoorden.

Inschrijfprocedure en toewijzing:
Vanaf donderdag 29 juni 19.00 uur zal ook alle verkoopdocumentatie te downloaden zijn op de website www.hetbuyten.nl.
Het inschrijven voor een woning zal geheel digitaal gebeuren middels een digitaal inschrijfformulier dat klaar staat in uw account. Bij het inschrijven voor de nieuwsbrief heeft u dit account aangemaakt. In de komende nieuwsbrieven zal er meer toelichting gegeven worden over de inschrijfprocedure. De inschrijfperiode voor dit project loopt van donderdag 29 juni 19.00 uur tot en met donderdag 6 juli 23.59 uur. Mocht u na de sluitingsdatum inschrijven, dan komt u automatisch op de reservelijst te staan. Let op! Snelheid van de inschrijving maakt niet uit. U kunt dus thuis rustig de tijd nemen om de verkoopdocumentatie door te nemen en een weloverwogen keuze te maken voor uw favoriete bouwnummers.

De toewijzing zal op vrijdag 7 juli plaatsvinden door middel van een digitale matchmaker. Dit is een systeem dat alle online inschrijfformulieren verzameld en met één druk op de knop de beste match maakt tussen de inschrijvingen en de bouwnummers. Hierbij houdt de matchmaker rekening met uw voorkeur voor bouwnummers en zal geprobeerd worden om zoveel mogelijk mensen hun 1e keuze toe te wijzen. Zijn er meerdere inschrijvingen met een 1e voorkeur voor hetzelfde bouwnummer, dan zal de digitale matchmaker random een kandidaat kiezen. In totaal kunt u een top 10 aan voorkeuren voor bouwnummers doorgeven. Let op! De woning die u op nummer 1 zet is de woning die u het liefst zou willen.

Wie zijn de architecten van dit project?

Bij dit project zijn 3 architectenbureaus betrokken:

  • 4D architecten
  • 19 het atelier
  • KHV architecten

Komen er nog bouwkavels in dit project?

In de basis worden er geen vrije bouwkavels uitgegeven. 

Hoe groot zijn de kavels in dit plan?

De oppervlakte van de kavels varieert tussen de 121 m2 en 630 m2.

Wanneer gaat fase 2 in verkoop?

Fase 2 zal in verkoop gaan wanneer fase 1 voor minimaal 70% verkocht is. 

FASE 1 NU IN VERKOOP!

De verkoop van Fase 1 van Het Buyten is gestart en er zijn nog enkele woningen beschikbaar! 

Bekijk het aanbod