Wonen in Wijthmen

Eindeloos genieten van de sfeer van weleer

Wonen in Wijthmen is geweldig. Het agrarische boerendorp van weleer ademt nog steeds de ruimte en rust uit lang vervlogen tijden en kent een gezellig verenigingsleven. Hier woon je echt buiten, terwijl Zwolle en Dalfsen met al hun voorzieningen vlakbij zijn. En vergeet de prachtige natuur niet. In Wijthmen en omgeving vind je alles wat het goede leven zo aantrekkelijk maakt.

 

Wijthmen /
Het dorp Wijthem


Het dorp

 

Wijthmen is klein maar fijn. Het verenigingsleven bruist en de dorpsbewoners ontmoeten elkaar in Kulturhus De Elshof, op de voetbalclub, de volleybalvereniging, de gymnastiekvereniging of de golfbaan om de hoek. Het dorp heeft een basisschool en kinderopvang en voor voorzieningen zoals winkels, scholen voor voortgezet onderwijs, zorg, kunst en cultuur ben je zo in Zwolle of Dalfsen.

De stad Wijthem


De stad

 

Wijthmen ligt onder de rook van Zwolle. De bruisende Hanzestad, waar een rijke geschiedenis hand in hand gaat met moderne kunst en hippe koffiebars. In het prachtige centrum met een stervormige stadsgracht kun je uren wandelen, shoppen, eten én culturele hotspots bezoeken. Door de creatieve ondernemers, vele studenten en vriendelijke bewoners voel je je hier snel thuis.

 

De natuur Wijthem


De natuur

 

Het Buyten van Wijthmen ligt in een landelijk gebied omgeven door weilanden en bosschages. Een plek die rust en ruimte biedt. Hier kun je nog ongedwongen wandelen en fietsen langs oude boerenhoeven, fraaie dorpjes en haast vergeten buurtschappen. Zwemmen, zonnen, duiken en waterskiën doe je op de Wijthmener plas. Een gezellig recreatiegebied op een steenworp afstand van Wijthmen.

 

 

Sfeer/ /

 

Interesse?

Meld je nu aan als belangstellende

Of je nu starter, doorstromer of senior bent. En of je al in Wijthmen woont of uit Zwolle komt… iedereen voelt zich direct thuis in Het Buyten van Wijthmen. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en het laatste nieuws ontvangen? Meld je dan aan als belangstellende en vul de woonwensen enquête in.

aanmelden

FASE 1 NU IN VERKOOP!

De verkoop van Fase 1 van Het Buyten is gestart en er zijn nog enkele woningen beschikbaar! 

Bekijk het aanbod