Nieuwsbrief november 2023

In deze nieuwsbrief praten we u graag bij over de laatste stand van zaken in ‘Het Buyten’ van Wijthmen. Ook laten we u graag nieuw beeldmateriaal zien van de laatste special (De Smederij) binnen fase 1, welke tevens nog te koop is.

Nieuws november
Nieuwsbrief Het Buyten Wijthmen - november 2023
 
[BESTE]

In deze nieuwsbrief praten we u graag bij over de laatste stand van zaken in ‘Het Buyten’ van Wijthmen. Ook laten we u graag nieuw beeldmateriaal zien van de laatste special (De Smederij) binnen fase 1, welke tevens nog te koop is.
 

Stand van zaken:
Inmiddels is ruim 80% van de woningen binnen fase 1 verkocht. Dit betekent o.a. dat het slopen van de boerderij en de bijbehorende stallen medio oktober is gestart en binnenkort zal worden afgerond. Ook de civiele aannemer Jansen Wijhe zal deze week beginnen met het bouwrijp maken van het plangebied. Hieronder vallen bijvoorbeeld het aanbrengen van de riolering en het aanleggen van de bouwwegen, waardoor de contouren van de 1e en de 2e fase al goed zichtbaar zullen worden. Nadat het plangebied bouwrijp is gemaakt zal bouwbedrijf Ufkes uit Apeldoorn starten met de bouw van de woningen binnen fase 1 (prognose april 2024).

Nieuw type levensloopbestendige woning:
Uit de enquête en uit de vragen die wij afgelopen periode hebben ontvangen is gebleken dat er veel vraag is naar levensloopbestendige woningen met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Nu is daar in fase 1 al op ingespeeld door verschillende twee-onder-een-kapwoningen al in de basis aan te bieden als levensloopbestendige woning. Door de architect is nu een extra ontwerp gemaakt van een vrijstaande woning die in de basis ook al levensloopbestendig is. Dit type is mogelijk op verschillende kavels binnen fase 1. In de nieuwsbrief van volgende week onthullen wij het ontwerp en de bijbehorende prijsrange voor dit type woning.  

Beschikbare woningen fase 1: 
In fase 1 zijn nog enkele woningen beschikbaar. Op de website www.hetbuyten.nl kunt u onder het kopje 'aanbod' zien welke woningen dit zijn. We laten u in deze nieuwsbrief graag kennis maken met de laatste special van fase 1:  

Bouwnummer 35 special 'De Smederij': 
Met 212 m2 woonoppervlak de grootste woning van het project! 
Gelegen op een royaal kavel van maar liefst 537 m2 die op het zuiden georiënteerd is. 
Prijs €830.000,- V.O.N. Exterieur bouwnummer 35

Interieur bouwnummer 35


Sfeerplattegrond woning + kavel bouwnummer 35 


Start verkoop 2e fase:
De prognose voor de start verkoop van de 2e fase is april 2024. In de komende nieuwsbrieven zullen wij u uiteraard op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen rondom de 2e fase.

 

Contact:
Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, dan kunt u contact opnemen met Danique Haarman. Haar mailadres is: dhaarman@loostad.nl

 

Met hartelijke groet,
Team Het Buyten van Zwolle

Volg Het Buyten van Zwolle ook op Facebook!

 
 

Contactinformatie
Loostad Vastgoedontwikkeling
Danique Haarman
T: 055 368 3800
E: dhaarman@loostad.nl

 

 

NOG ENKELE WONINGEN BESCHIKBAAR!

In Fase 1 van Het Buyten zijn nog enkele woningen beschikbaar! 

Bekijk het aanbod

Laatste nieuws

21-11-2023

Zoals in de vorige nieuwsbrief al is aangekondigd, is er een extra woningtype (vrijstaand) ontworpen...

26-06-2023

Graag brengen wij u op de hoogte van de laatste stand van zaken in 'Het Buyten'. De afgelopen weken...

13-06-2023

Graag brengen wij u op de hoogte van de laatste stand van zaken in 'Het Buyten'. De afgelopen weken...