Een groene woonplek


Een groene
woonplek

 

In Het Buyten van Wijthmen woon je aan groene, informele woonstraatjes. De architectuur van de woningen en appartementen is eigentijds met een verwijzing naar de traditionele bouwwijze van weleer. Een aantal ‘accentgebouwen’ op de hoeken van straten verrijken de belevingswaarde van de openbare ruimte. Het plan krijgt een groene identiteit met veel bomen en gras, wadi’s en hagen op de erfafscheidingen.
 

Natuurinclusief en klimaatadaptief


Natuurinclusief

 

In het Buyten van Wijthmen is veel aandacht voor mens, dier, water en groen. Er komen wadi’s voor het opvangen van overtollig regenwater, plekken waar insecten en vogels een thuis vinden en veel planten, gras en bomen, waardoor hittestress wordt voorkomen. Nu het klimaat verandert en er steeds meer diersoorten dreigen uit te sterven, maken wij van natuurinclusief bouwen dé norm; ook in Het Buyten van Wijthmen.

 

Duurzaam en energiezuinig


Duurzaam en energiezuinig

 

Je nieuwbouwwoning of -appartement in Het Buyten van Wijthmen wordt gasloos opgeleverd. Een warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming op elke verdieping zorgen voor verwarming, koeling en elektriciteit. Het gebruik van duurzame materialen met een hoge isolatiewaarde zorgen daarbij voor een extra lage energierekening en een minimale CO2-uitstoot.
 

 

 

Sfeer /

 

Interesse?

Meld je nu aan als belangstellende

Of je nu starter, doorstromer of senior bent. En of je al in Wijthmen woont of uit Zwolle komt… iedereen voelt zich direct thuis in Het Buyten van Wijthmen. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en het laatste nieuws ontvangen? Meld je dan aan als belangstellende en vul de woonwensen enquête in.

aanmelden

NOG ENKELE WONINGEN BESCHIKBAAR!

In Fase 1 van Het Buyten zijn nog enkele woningen beschikbaar! 

Bekijk het aanbod