Nieuwsbrief december 2022

Graag brengen wij u voor de kerstdagen op de hoogte van de laatste stand van zaken in Het Buyten. De afgelopen maanden zijn er grote stappen gemaakt voor het project en deze delen wij graag met u.

Nieuws het Buyten
Nieuwsbrief Het Buyten - December 2022
                 
Nieuwsbrief Het Buyten

Graag brengen wij u voor de kerstdagen op de hoogte van de laatste stand van zaken in Het Buyten.
De afgelopen maanden zijn er grote stappen gemaakt voor het project en deze delen wij graag met u.


Bestemmingsplan:
Het bestemmingsplan is door de gemeenteraad van Zwolle op 19 september jl. vastgesteld. Inmiddels is het bestemmingsplan ook officieel onherroepelijk geworden. Dit betekent dat de bestemmingsplanprocedure is afgerond. De bestemming is nu omgezet van een agrarische bestemming naar een woonbestemming, waardoor het mogelijk is om woningen te bouwen binnen het plangebied. Een zeer belangrijke mijlpaal om verder te kunnen met het project!

Website:
De website van Het Buyten is vernieuwd en uitgebreid met alle recente informatie die op dit moment beschikbaar is. Hierbij kunt u denken aan de planning, FAQ, de eerste schetsen en nieuwe beelden. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op www.hetbuyten.nl.
Op dit moment is het aanmelden voor de nieuwsbrief het enige wat u kunt doen. Als u deze nieuwsbrief ontvangt dan hoeft u dus verder nog niks te doen. Als de start verkoop van het project dichterbij komt dan informeren wij u over de volgende stappen die u kunt nemen.


Architecten:
De afgelopen maanden is er flink geschetst en getekend, waardoor de ontwerpen van de nieuwe woningen van een schetsontwerp naar een voorlopig ontwerp zijn gevorderd. De komende maanden zal hard gewerkt worden om het plan naar een definitief ontwerp te krijgen. Voor het project Het Buyten zijn in totaal drie architectenbureaus geselecteerd:
- 19 het Atelier
- 4D Architecten
- KHV Architecten
Het plan zal een dorps karakter krijgen met een hoge differentiatie in woningtypen. Er zitten dan ook diverse soorten woningen in het plan (appartementen, vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, hoekwoningen, rijwoningen en levensloopbestendige woningen) en binnen elke soort zijn er verschillende varianten. De woningen zullen gerealiseerd worden op kavels variërend van circa 120m2 tot 630m2. In de basis zitten er geen vrije kavels voor particulier opdrachtgeverschap in het plan. Wel wordt momenteel onderzocht of deze optie toch mogelijk is op enkele kavels waar nu een vrijstaande woning is bedacht. Hieronder de eerste concept 3D beelden van het voorlopig ontwerp. (Let op! Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend) Start Verkoop:
De start verkoop van fase 1 in het plan zal naar verwachting plaatsvinden in het tweede kwartaal van 2023. Zodra de exacte datum bepaald is, zal u uiteraard op de hoogte worden gebracht via de nieuwsbrief en de website. De verkoopstukken, zoals brochures, plattegronden, artist impressions en V.O.N. prijzen zijn pas beschikbaar bij start verkoop en worden niet eerder gepubliceerd. Hoe het verkoopproces er uit zal komen te zien, inclusief de toewijzingsprocedure,  zal de komende maanden ingevuld gaan worden. Ook hier zal u tijdig van op de hoogte gebracht worden.

Contact: 
Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, dan kunt u contact opnemen met Danique Haarman. Haar mailadres is: dhaarman@loostad.nl of via telefoonnummer: 055-3683800
Rondom de feestdagen is ons kantoor gesloten. Vanaf maandag 9 januari 2023 zijn wij weer bereikbaar.

Met hartelijke groet,
Team Het Buyten 

Contactinformatie
Loostad Vastgoedontwikkeling
Danique Haarman
E: dhaarman@loostad.nl

Wenst u geen e-mails van deze afzender te ontvangen? [UITSCHRIJVEN] 

NOG ENKELE WONINGEN BESCHIKBAAR!

In Fase 1 van Het Buyten zijn nog enkele woningen beschikbaar! 

Bekijk het aanbod

Laatste nieuws

21-11-2023

Zoals in de vorige nieuwsbrief al is aangekondigd, is er een extra woningtype (vrijstaand) ontworpen...

14-11-2023

In deze nieuwsbrief praten we u graag bij over de laatste stand van zaken in ‘Het Buyten’ van...

26-06-2023

Graag brengen wij u op de hoogte van de laatste stand van zaken in 'Het Buyten'. De afgelopen weken...