Eenheid in verscheidenheid

Hoe wil jij wonen in Het Buyten van Wijthmen?

Het Buyten van Wijthmen wordt een gevarieerd buurtje met een ruime keus in woningtypen. Van appartement voor starters of een ruime twee-onder-een-kapwoning voor gezinnen tot levensloopbestendige woningen en vrijstaande villa’s. Elke woning is qua architectuur net weer even anders, maar samen vormen ze een echte familie van elkaar, mooi ingepast in de groene omgeving met fraaie accenten op de hoeken van de straten. Hoe zou jij hier willen wonen?

Vrijstaande woning


Vrijstaande woningen

 

Ben je op zoek naar lekker veel leefruimte op een royaal kavel? Dan zijn de 17 vrijstaande woningen iets voor jou. Ze zijn allemaal net even anders in woonoppervlakte en architectuur. Er wordt gespeeld met hoge en lage gootlijnen, verschillende materialen, gevelstenen en kleuren. De kaveloppervlaktes variëren tussen de 351 m2 en 660 m2.

Twee-onder-een-kapwoning


2^1 kapwoningen

 

De 40 twee-onder-een-kapwoningen geven je het gevoel van vrijstaand wonen. Ze zijn ruim, flexibel indeelbaar en je hebt de keuze uit verschillende ontwerpen. Kies je voor een witte gevelsteen met een langskap, of juist voor een donkere variant met een lage gootlijn? Kiezen wordt nog lastig. De kaveloppervlaktes variëren tussen de 221 m2 en 409 m2.

Tussenwoning


Tussenwoningen

 

Ben je op zoek naar een fijne woning voor jou en je gezin? Kies dan voor één van de 21 tussenwoningen in Het Buyten van Zwolle. Je woont in een rijtje, maar toch is elke woning net weer even anders dan die van de buren. Gen gevel is exact hetzelfde en dat geldt ook voor het dak. De kaveloppervlaktes variëren tussen de 121 m2 en 138 m2.

 

Hoekwoning

 

Hoekwoningen

 

De 12 hoekwoningen in Het Buyten van Wijthmen zijn echte blikvangers in de straat. Ze hebben bijzondere gevelaccenten en opvallende kapconstructies en verschillen van elkaar door de toepassing van een grote variëteit aan gootlijnen, kleuren en woonoppervlaktes. Elke hoekwoning is uniek met kavels variërend tussen de 123 m2 en 242 m2.

Levensloopbestendig

 

Levensloopbestendig

 

In Het Buyten van Wijthmen komen 3 bijzondere levensloopbestendige woningen. Ideaal voor mensen die alle woonfuncties graag op de begane grond willen hebben. Stel je voor; je woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer allemaal bij elkaar, zonder de trap nog op te hoeven. De kaveloppervlaktes variëren van 146 m2 tot 213 m2.

Appartementen

 

Appartementen

 

Gelijkvloers wonen in een appartement dat qua indeling en woonoppervlakte helemaal past bij jouw persoonlijke situatie? Kies dan voor een twee- of driekamerappartement. De kleinschalige appartementengebouwtjes zijn gegroepeerd rondom de groene brink. Een heerlijke plek om op uit te kijken. Er komen zowel koop- als huurappartementen.

 

Fasering Fasering
Sfeer /

 

Interesse?

Meld je nu aan als belangstellende

Of je nu starter, doorstromer of senior bent. En of je al in Wijthmen woont of uit Zwolle komt… iedereen voelt zich direct thuis in Het Buyten van Wijthmen. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en het laatste nieuws ontvangen? Meld je dan aan als belangstellende en vul de woonwensen enquête in.

aanmelden

Meld je nu aan als belangstellende

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Meld je dan aan als belangstellende en vul de woonwensen enquête in.

aanmelden