Eenheid in verscheidenheid

Hoe wil jij wonen in Het Buyten van Wijthmen?

Het Buyten van Wijthmen wordt een gevarieerd buurtje met een ruime keus in woningtypen. Van appartement voor starters of een ruime twee-onder-een-kapwoning voor gezinnen tot levensloopbestendige woningen en vrijstaande villa’s. Elke woning is qua architectuur net weer even anders, maar samen vormen ze een echte familie van elkaar, mooi ingepast in de groene omgeving met fraaie accenten op de hoeken van de straten. Fase 1 van Het Buyten bevat vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen, levensloopbestendige woningen en hoek-en tussenwoningen. Hoe zou jij hier willen wonen?

Vrijstaande woning


Vrijstaande woningen

 

Ben je op zoek naar lekker veel leefruimte op een royale kavel? Dan zijn de 11 vrijstaande woningen van fase 1 iets voor jou. Ze zijn allemaal net even anders in woonoppervlakte en architectuur. Er wordt gespeeld met hoge en lage gootlijnen, verschillende materialen, gevelstenen en kleuren. De kaveloppervlaktes variëren van ca. 371 m2 tot ca. 630 m2.

Twee-onder-een-kapwoning


2^1 kapwoningen

 

De 14 twee-onder-een-kapwoningen in fase 1 bieden je volop leefruimte. Ze liggen op riante kavels en in huis geniet je van heel veel lichtinval dankzij de grote raampartijen. Kies je voor een witte gevelsteen met een langskap, of juist voor een donkere variant met een lage gootlijn? Jouw smaak bepaalt. De kaveloppervlaktes variëren van ca. 208 m2 tot ca. 384 m2.

 

Tussenwoning


Hoek-en tussenwoningen

 

Ben je op zoek naar een fijne woning voor jou en je gezin? Kies dan voor één van de 16 hoek- en tussenwoningen in Het Buyten van Wijthmen. Elke woning is net weer even anders dan die van de buren, waarbij de woningen extra opvallen dankzij hun bijzondere gevelaccenten en opvallende kapconstructies. De kavels variëren van ca. 111 m2 tot ca. 276 m2.

Levensloopbestendig

 

Levensloopbestendig

 

In fase 1 van Het Buyten van Wijthmen komen 9 bijzondere levensloopbestendige woningen. Ideaal voor mensen die alle woonfuncties graag op de begane grond willen hebben. Stel je voor; je woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer allemaal bij elkaar, zonder de trap nog op te hoeven. De kaveloppervlaktes variëren van ca. 162 m2 tot ca. 359 m2.

 

Nieuwbouw Wijthmen

Bijzonder wonen

De specials van fase 1 in Het Buyten van Wijthmen

 

De Smederij


De Smederij

 

De oude hoefsmederij aan de Thomas a Kempisstraat in Zwolle vormde de inspiratie voor deze bijzondere woning. De karakteristieke overkapping aan de zijkant van de woning springt direct in het oog en als je je ogen dichtdoet zie je de oude smid weer aan het werk. Een ruime vrijstaande woning met bijzondere details.

 

Coorperatie

 

De Coöperatie

 

Het ontwerp voor dit rijtje van vijf vindt zijn oorsprong in de coöperatieve geschiedenis van de Nederlandse agrarische sector. Er werden ooit veel zuivelcoöperaties opgericht, waarvan de boeren samen eigenaar waren. Het geheel oogt als een authentieke boter-, kaas- of melkfabriek, maar het zijn toch echt vijf unieke woningen.

Vrijstaande woning

 

De Kapschuur

 

Geen dorp zonder kapschuur. In vroeger tijden was dit de plek waar de boeren hun gereedschappen en hout opborgen, maar waar ook gewerkt werd. De kapschuur was aan drie zijden gesloten en was open aan de voorzijde. In Het Buyten komt de vorm van de kapschuur terug in dit rijtje van acht woningen, die  zullen worden verhuurd door de toekomstige eigenaar.

 

Sfeer /

 

Interesse?

Meld je nu aan als belangstellende

Of je nu starter, doorstromer of senior bent. En of je al in Wijthmen woont of uit Zwolle komt… iedereen voelt zich direct thuis in Het Buyten van Wijthmen. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en het laatste nieuws ontvangen? Meld je dan aan als belangstellende en vul de woonwensen enquête in.

aanmelden

FASE 1 NU IN VERKOOP!

De verkoop van Fase 1 van Het Buyten is gestart en er zijn nog enkele woningen beschikbaar! 

Bekijk het aanbod